Chonburi-polisen inspekterar ny nattlivslokal som nyligen öppnats på Mountain B:s område där dussintals dog i brand

FOTO: ข่าวเมืองชล

Sattahip, Chonburi —

Sattahip-polisen inspekterade en ny utomhus nattklubb/nattlivslokal som nyligen hade öppnat på Mountain B nattklubbens område där dussintals pubbesökare dödades i en brand i augusti förra året.

Sattahip-polisen ledd av Pol. Överstelöjtnant Wuttipong Somjai, överintendent för Plu Ta Luangs polisstation, med stöd från Chonburi Police Region Two, inspekterade en nattlivslokal, Never Land, som på lördagen höll sin invigning och verkade den allra första dagen efter att ha bytt namn. från Mountain Bar & Bistro.

Mountain Bar & Bistro låg nära nattklubben Mountain B där 13 pubbesökare dödades direkt i en brand och ytterligare 13 på sjukhus efter att en brand drabbat klubben den 5 augusti 2022. Mountain Bar & Bistro ägdes av 'Sia Yot' eller Somyot Panprasong, en 55-årig påstådd ägare till Mountain B.

FOTO: ข่าวเมืองชล

Pol. Överstelöjtnant Wuttipong berättade för The Pattaya News att den nya klubben, Never Land, var en blandad bar och restaurang och låg på samma grund som Berg B som redan hade rivits.

Denna lokal hade lagts ut till försäljning kort efter att branden förstörde den närliggande huvudnattklubben.

Men hela lokalen och marken var för närvarande på en femårig stängningsorder, så Wuttipong bad Never Lands operatörer att ta fram en lagfart till honom på polisstationen för att se om lokalen verkligen var på samma grund som Mountain B.

Inledningsvis föreslog tjänstemannen Never Lands operatörer att stänga lokalen tills de lämnade bevis på en korrekt licens och en markhandling som inte bröt mot den femåriga stängningsordern.

FOTO: ข่าวเมืองชล

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.