UPPDATERING: Polisen ger 50,000 XNUMX baht i pris på guldbutiksrånare i Pattaya

Pattaya —

  Polisen i Pattaya har lagt ut en premie på 50,000 XNUMX baht till en rånare som stal guldhalsband värda nästan en miljon baht från guldbutiken Aurora för några veckor sedan.

Vår tidigare historia:

En pistolbeväpnad rånare rånade en guldbutik i Pattaya och sopade guldsmycken till ett värde av en miljon baht innan han flydde.

Nu till vår uppdatering:

Den misstänkte, som fortfarande inte kan identifieras vid presstid, använde en Double Bell 723 BB-pistol för att råna Auroras guldbutik den 9 november klockan 8, enligt Pattaya-polisen. Butiken låg i Tesco Lotus i södra Pattaya.

Enligt polisen var den misstänkte en man som var cirka 170 cm lång. Han körde en svart Honda Wave 125i motorcykel utan sidospeglar och registreringsskylt. Polisen sa att personer som kunde ge användbar information som ledde till att den misstänkte greps skulle belönas med 50,000 XNUMX baht.

Alla som kan hjälpa till uppmanas att kontakta Pattayas polischef Pol. Överste Kunlachart Kunlachai på 090-9093248.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.