Två transpersoner greps på Pattaya Beach efter att ha försökt stjäla en rysk turists guldhalsband

Pattaya —

Pattayas turistpolis slog två påstådda guldhalsbandstjuvar i bakhåll och arresterade dem medan de påstås ha försökt stjäla från en rysk turist tidigt i morse, den 2 december.

Polischefen för Pattayas turistpolis Pol. Överstelöjtnant Pichaya Kheawpluang beordrade sina underordnade att övervaka transpersoner som dröjde kvar runt Pattaya Beach Road efter rapporter om flera ficktjuvarbrott som enligt uppgift begåtts av misstänkta transpersoner.

Runt 3 såg poliserna två transmisstänkta som närmade sig en utländsk turist. De misstänkta trakasserade turisten sexuellt genom att krama honom och distrahera honom medan en i hemlighet lossade hans guldhalsband innan han gick därifrån, sa poliserna.

Turisten identifierades som Artem Kurisev, en 24-årig rysk medborgare. Turistpolisen följde efter de två misstänkta som senare identifierades som herr Kittiphan Bamrachkhen, 38, och herr Aniwat Sathornrat, 29, och arresterade dem. Polisen sa att de fångade de misstänkta medan de fortfarande höll Kurisevs guldhalsband i handen.

Kittiphan och Aniwat greps på Pattayas polisstation misstänkta för stöld. Turistens halsband gavs tillbaka till honom av turistpolisen, som också varnade honom för att ta på sig pråliga smycken när han var på en promenad sent på kvällen.

Den 20 november, an Indisk turists guldhalsband blev också stulen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

[nyhetsbrev

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.