Bilälskare kommer att vara värd för Subarus bilmässa i Pattaya den 3 december i Wisdom Valley

Pattaya —

Pattaya City och Subaru bilälskare går ihop händerna för att vara värd för Subie Fest 2022 den 3 december i Wisdom Valley.

Viktigt att platsen har ändrats från Bali Hai Pier i sista minuten!

Pattayas biträdande borgmästare Krishna Boonsawas samlades med Subaru-bilälskare onsdagen den 23 november för att förbereda den kommande Subie Festen.

----
Subie Fest är en massiv bilutställning med Subaru-bilar där Subaru-entusiaster kommer att lasta av över 300 bilar i Wisdom Valley för att umgås, lyfta turismen och samla in pengar för att donera till Elderly Welfare Development Center i Banglamung och Love Animal shelter i Bang Saray .

----

Festen kommer att hållas den 3 december, två veckor innan Pattaya bil på stranden den 17 december i Wisdom Valley. Om du är en Subaru-älskare, vänta inte! Festen börjar runt 3 och till sent. Inträde är gratis.

----

Det kommer också att finnas många aktiviteter som de nyaste Subaru-bilmässorna, Subaru-tillbehör, ljus och ljud, livemusik, mat, dryck och mer. Njut av att dricka med det vackra landskapet.

—–_—-

Evenemanget kommer att innehålla alla modeller av Subaru-bilen som kommer att bli det största och första Subaru-evenemanget i Thailand.

----

Subie Fest Night Party kommer att vara från 10:00 till midnatt. Missa inte det!!

Wisdom Valley ligger här.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.