UPPDATERING: Pattaya-polisen bötfäller norsk turist med 5,000 XNUMX baht för otukt offentligt

Pattaya —

Pattayapolisen kunde äntligen jaga och arrestera den bråkiga misstänkte som sågs ha sex på en vägkant i Pattaya med en thailändsk kvinna tidigare i veckan.

Först vår tidigare historia:

Lokalbefolkningen i Pattaya uppmanar polisen att vidta åtgärder efter att ha sett en oidentifierad utlänning som påstås ha sex med vad som såg ut att vara en thailändsk kvinna vid en vägkant i Pattaya klockan 4 idag, den 26 december.

Nu till vår uppdatering:

Den misstänkte, endast identifierad som en norsk man på semester, fick böter på 5,000 49 baht på Pattayas polisstation, anklagad för offentlig utseddhet. Han var XNUMX år gammal, enligt Pattayas polischef Pol. Överste Kunlachart Kunlachai.

Mannen erkände att han ägnat sig åt köttsliga handlingar med sin vårdslösa partner vid sidan av Pattaya Third Road i måndags klockan 4. Han hävdade att han var väldigt berusad och inte mindes någonting, inte ens kvinnan han hade sex med, och fick reda på händelsen först efter att den blivit viral i thailändska medier.

Mannen släpptes efter att ha betalat böterna. Kvinnan är dock fortfarande på fri fot, Pol. Överste Kunlachart sa, men hon kommer snart att arresteras och betala för sin handling.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.