UPPDATERING: Specialteam på jakt efter skoningslös revolverman som dödade brittisk ex-pat i Pattaya

Pattaya —

Chonburi Police Region 2 jagar en mystisk mördare som sköt och dödade en pensionerad brittisk ingenjör igår, den 5 januari.

Först vår tidigare historia:

En pensionerad brittisk ingenjör sköts till döds i Pattaya när han reste hem i natt, den 5 januari. Orsaken till händelsen är fortfarande ett mysterium.

Nu till vår uppdatering:

Pol. Överstelöjtnant Ittipon Ittisaranachai, chef för polisregion 2, kallade till ett möte med immigrationstjänstemän, turistpoliser och utredare för att spåra den misstänkte som sköt en 70-årig brittisk man till döds i natt.

Offret sköts brutalt fyra gånger i ryggen, enligt polisen

Pol. Överstelöjtnant Ittipon berättade för The Pattaya News att motivet bakom mordet fortfarande inte kan avslöjas, men han försäkrade media att fallet fortskrider väl. Han sa att myndigheterna samlar in alla typer av bevis, inklusive tre pistolgranater som hittats på platsen och CCTV-inspelningar runt området.

Polisen undersökte också offrets ekonomiska transaktioner och visum. De fann att offret hade bott lagligt i Thailand i över 20 år och hade en thailändsk familj.

Hans frus vittnesmål till polisen kunde inte avslöjas men polisen kallade henne inte en person av intresse, bara att de hade intervjuat henne.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.