Pattayas största berättelser från förra veckan: American Fitness YouTuber Leo Rex dör och mer

Hälsningar till alla våra läsare och supportrar!

Vi har här samlat våra bästa LOKALA berättelser som hände i våra områden, Pattaya och Chonburi, under den senaste veckan från måndagen den 30 januari till söndagen den 5 februari 2023.

Berättelserna är utvalda av vår redaktion och är inte i en viss betydelseordning utan ungefär i publiceringsordning.

1. UPPDATERING: Pattaya Club Guards anklagade för att ha slagit indisk "turist" hävdar att offer som påstås ljuga, var en tidigare anställd

Offret ska ha blivit attackerat av operatörerna av en indisk restaurang som ligger nära puben. Han misshandlades för att ha orsakat problem, hävdade vakterna. Offret uppgav dock att situationen var mycket mer komplex och att han påstås ha varit måltavla och attackerad först. Båda sidor lovade ytterligare rättsliga anklagelser mot den andra parten.

UPPDATERING: Pattaya Club Guards anklagade för att ha slagit indisk "turist" hävdar att offer som påstås ljugit, var en tidigare anställd

2. Den välkända fitness-youtubern Leo Rex, AKA Leo and Longevity, Found Dead in Pattaya Home

Berättelsen har väckt enorm buzz på YouTube och sociala medier där Leo hade 123,000 XNUMX prenumeranter och var mycket välkänd inom biohacking- och alternativ bodybuilding-gemenskapen. TPN noterar officiella uppdateringar från brottsbekämpande myndigheter om fallet och obduktionen har ännu inte släppts formellt, även om fallet har drivit fram skenande spekulationer och teorier på nätet.

Den välkända fitness-youtubern Leo Rex, AKA Leo and Longevity, Found Dead in Pattaya Home

3. Senior Pattaya-polis överförd för att ha utpressat pengar från turist som fångats med vapingutrustning

Det här fallet, tillsammans med fallet med en taiwanesisk skådespelerska, har kastat lite ljus över lagen om vapinganordningar i Thailand, och många har uppmanat regeringen att ändra lagen för att legalisera vapingutrustning precis som cannabis.

Senior Pattaya polis överförd för att ha utpressat pengar från turist som fångats med vapingutrustning

4. Pattaya-restaurang som enligt uppgift inkräktar på Na Jomtien Beach får hård kritik

Restaurangchefen gick ut för att be allmänheten om ursäkt efter att händelsen gick viralt på Facebook. Det finns inga kommande rättsliga åtgärder, enligt Pattaya-tjänstemän.

Pattaya-restaurang som enligt uppgift gör intrång på Na Jomtien Beach drar till sig hård kritik

5. Två fyrverkerisäljare arresterades på Pattaya Beach

Pattaya-polisen har äntligen tagit ett allvarligt steg mot fyrverkeriförsäljare, efter klagomål från invånare och turister.

Två fyrverkerisäljare greps på Pattaya Beach

Det var allt för den här veckan. Vi hoppas att nästa vecka kommer att ge dig goda nyheter!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.