Kinesisk turist hoppar ihjäl från 27:e våningen på hotellet i Pattaya

pattaya -

En kinesisk turist störtade till sin död från ett hotell i Pattaya klockan 6:16 i morse den 7 februari. Offret lämnade ett självmordsbrev där det stod "Förlåt, jag självmord. Farväl allihop, Ni kan alla slänga mina grejer (offrets namn) 6/feb/2023.”

Offret identifierades av Pattaya-polisen som en 39-årig kinesisk turist, vars namn undanhölls i väntan på kontakt med hans familj och ambassad. Han hittades död på gatan bredvid en icke namngiven bostadsrätt/hotell beläget i Pattayas Nongprue-distrikt i Banglamung-distriktet.

Bostadsrätten har 35 våningar. Offret rapporterades ha hoppat från 27:e våningen enligt hans nyckelkort i en plastpåse lindad runt armen med tejp.

Det 39-åriga offret var klädd i en grå t-shirt och svart/bruna byxor. Han fick flera allvarliga skador och dödförklarades på platsen av polisen.

En säkerhetsvakt i bostadsrätt, Mr. Narakorn Rattanakunnara, berättade för The Pattaya News att medan han parkerade sin motorcykel, tittade han uppåt och såg offret flaxa i luften innan han tragiskt kraschade till marken.

Ordningsvakten blev chockad och ringde direkt till myndigheterna när han kom till besinning.

Utredarna gick för att kontrollera offrets rum på 27:e våningen och hittade ovannämnda lapp skriven på bruten engelska.

Inga tecken på fult spel hittades i rummet.

Offrets kropp fördes till polissjukhuset för obduktion.

Den 16 januari, a Kinesisk reseagent föll till sin död på ett hotell i Pattaya. Offret uppvisade konstigt beteende före fallet.

Om du eller någon du känner är deprimerad eller behöver någon att prata med föreslår vi Thailands samariter.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.