Pattaya Indian Association uppmanar borgmästaren att vara värd för den stora Holi-festivalen nära Pattaya Beach

Pattaya —

Pattaya Indian Association och Domestic Tourism Association träffade Pattayas borgmästare för att uppmana honom att vara värd för "Happy Holi Festival of Colors in Pattaya Thailand" aka Indian Songkran.

Tisdagen den 28 februari samrådde de två föreningarna med Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches för att föreslå deras idé att stimulera turismen efter att antalet turister, särskilt indiska turister, snabbt började öka efter pandemin.

Pattaya Indian Association ledd av Sukraj Singh Kalra sa att han ville använda fältet nära Central Pattaya Beach för att vara värd för vad han kallade "Indian Songkran" eller "Happy Holi Festival of Colors Pattaya Thailand"-festivalen.

Enligt honom kommer indiska Songkran att innehålla kulturella aktiviteter för att främja skönheten och mångfalden i det indiska livet. Det kommer att hållas en rolig och färgstark festival på morgonen söndagen den 11 mars, med en ceremoni för att dekorera ett altare att tillbe Krishna.

Sedan på eftermiddagen och kvällen kommer det att finnas mat- och dryckesstånd, ljus- och ljudvisningar och ett färgstänkevent, där deltagarna kan kasta eller spraya färgglatt pulver eller vatten på varandra, vilket skapar en lekfull och livlig atmosfär som liknar den kommande. Songkran dag.

Som svar på förslaget sa Poramase att han skulle begära tillstånd att hålla den indiska Songkran från Chonburi-guvernören, och tillade att evenemanget var en bra idé och skulle i hög grad hjälpa till att stärka Pattayas relation med Indien.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.