En djupgående titt på Capones måltider och deras välgörenhetsarbete i Pattaya och Thailand

Pattaya, Thailand-

Vi har täckt Brian Presson och Capones Meals här på The Pattaya News tidigare för deras pizzarestaurang och arbete under Covid-19-krisen och restriktioner i Pattaya och tänkte att vi skulle ta lite tid att återbesöka det fantastiska arbete de har gjort för Pattaya samhället och behövande.

Först, för en referens, ta en titt på Brians livshistoria och hans historia från detta fästa Facebook-inlägg på hans sociala medier. Du kan lära dig mer om Brian och hans historia och Capones måltider genom att besöka deras Facebook och se det fästa inlägget här.

Härnäst du kan läsa vår tidigare bevakning av Capone's Pizza här precis innan den öppnade i slutet av förra året.

Capones måltider uppskattar att de under pandeminrestriktioner i Pattaya från 2020-2022 gav cirka 50,000 XNUMX måltider till hemlösa och familjer i nöd men fokuserar nu på offer för människohandel samt att hjälpa till med säkerhet, arbetsförmedling, utbildning och donationer till fattiga thailändare getuppfödare gör dem självförsörjande som ses på bilden nedan. De ger också till andra lokala välgörenhetsorganisationer.

Capones måltider tar inte emot donationer från allmänheten, all välgörenhet sköts av Brian och hans familj.

Bland andra satsningar har Brian, som Capones Meals, också varit involverad i välgörenhetsinsatser med flyktingar från Myanmar, tillhandahållit vatten och måltider till fängelsefångar utan ekonomiskt stöd, och undersöker att öppna ett vattenföretag som kommer att förse barn i nöd med uppskattningsvis 100 miljoner flaskor med vatten under en treårsperiod.

Nyligen donerade Capones Meals drycker till ett värde av nästan 9000 baht Hand till Hand Foundation barn och den kommande paraden på St. Patrick's day. Bilden nedan visar donationen.

Capones Meals hjälpte också nyligen en ung kvinna vid namn Chenchira att ta emot ett fullt stipendium från Capones Meals Facebook. Chenchira är den första av hennes familjemedlemmar som någonsin går på ett universitet. Hon går nu på ett prestigefyllt universitet i Bangkok och briljerar. Inför det faktum att hon kanske måste hoppa av på grund av brist på pengar skickade hon ett meddelande till Capones måltider och fick den hjälp hon behövde.

Under pandemin minskade Brian personligen sina egna levnadskostnader för att kunna ge till de behövande och kunde upprätthålla sin välgörenhet. Nu, med restriktioner över, blir livet bättre för många, men det finns fortfarande många i nöd.

Som sagt tar Capone's Meals inte emot offentliga donationer, men uppmuntrar de som vill donera och kan göra det att donera till stiftelser som de tidigare nämnda Hand till Hand Foundation, Fader Ray Foundation, eller Camillian Social Center i Rayong.Capones måltider föreslår också The Glory Hut Foundation. Capones måltider stödjer lämpliga organisationer som hjälper personer med hiv.

Capone's Meals vill tacka Ed och Aae Behr, ägare till The Shack, och Cole Cohoon från Kanada för deras hjälp också med välgörenhetsinsatser och hjälp i pandemin.

Capones måltider - Döm inte människor, hjälp dem istället.

För att kontakta Capone's meals för förfrågningar om hjälp eller frågor vänligen se deras Facebook här eller mejla dem på Caponesmeals@gmail.com

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/