Festival of Colors (HOLI) hålls i Pattaya och drar glad, energisk publik

Pattaya –

Festival of Colors (HOLI) hölls i Pattaya för första gången i östra Thailand. Tusentals indier, utlänningar från andra nationer och thailändare anslöt sig till festivalen.

Vår tidigare historia:

Pattaya City, tillsammans med Thai Indian Pattaya Business Association (TIPBA) och Indian Community Pattaya Association (ICP) bjuder in alla att fira festivalen Holi i Pattaya vid korsningen Central Pattaya Beach Road från 12:7 till 11:XNUMX den XNUMX mars.

Festivalen hölls lördagen den 11 marsth) vid Central Pattaya Beach i slutet av Central Klang. Med på festivalen var ordföranden för Thai Indian Pattaya Business Association (TIPBA) Sukkarat Karnla och presidenten för Indian Community Pattaya Association (ICP) Laksaman Singh.

Festival of Colors (HOLI) Pattaya Thailand hölls för att stödja indiska traditioner och uppmuntra turism. Det fanns två zoner i festivalen som var en hinduisk religiös zon och en underhållningszon för organisk färgstänk med levande musik och dans, samt gratis indisk mat och dryck.

Festivalen är en av de mest kända internationellt indiska festivalerna. HOLI betyder 'slut på året'. Färgstänket liknar Songkran-festivalen, som nu bara är några veckor bort.

Evenemanget sågs som en förhandstitt på Songkran på sociala medier med tusentals gilla-markeringar och delningar över sociala medier och stor uppmärksamhet, med många fokuserade på glada och glada deltagarna var.

Arrangörerna verkade nöjda med uppslutningen och det överlag positiva mottagandet av evenemanget och hoppas att det kommer att bli en årlig tradition i Pattaya och större för varje år.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.