Dåligt upplyst byggarbetsplats nära den ofullständiga Pattaya fotbollsstadion oroar invånarna

Pattaya —

Många invånare i Pattaya är oroliga över en dåligt upplyst byggarbetsplats nära en ofullständig fotbollsstadion.

Lokala invånare nära platsen i fråga rapporterade till The Pattaya News att det pågående bygget av en väg till ofärdiga Pattaya fotbollsstadion hade inga lampor, ordentliga bommar eller lysrörsskyltar. De berättade för The Pattaya News att de fruktade att vissa personer som kör på natten lätt kunde missa konstruktionshålen och falla in i dem eftersom vägen också var dåligt upplyst.

Invånarna bad dock att deras namn skulle undanhållas eftersom de var rädda för potentiella återverkningar för klagomålen.

Pattaya News reportrar gick för att inspektera området och rapporterade att båda sidor av vägen verkade ha varit dåligt utgrävda. Vägytan hade också höjts till en högre nivå på cirka 50 centimeter för en sträcka av cirka 2-3 kilometer.

På några ställen på vägen hade djupa hål med farliga upprättstående vassa järnstänger grävts för att lägga dräneringsrör. Varningsskyltar sattes upp sporadiskt, men de var icke-fluorescerande, så de blev helt osynliga efter solnedgången, vilket kraftigt ökade risken för olyckor. Det fanns inga tecken på ordentliga bommar eller personal som varnade bilister för byggnadsarbetet.

Pattayas invånare i området vädjade till relevanta tjänstemän att åtminstone sätta upp några ljus och barriärer på byggarbetsplatsen.

De sa också att entreprenören borde påskynda projektet så snart som möjligt för att vända trafikflödet i området tillbaka till det normala.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.