Take Care Kids Charity Walk från Pattaya till Phuket fortsätter

Pattaya-

  Vi täckte tidigare denna månad en fantastisk välgörenhetsvandring som James Lee Valentine, "Wild Wolf", genomgår för Take Care Kids Foundation.

Den vandringen har fortsatt och Wild Wolf nådde Bangkok!

Efter 6 dagars hård promenad (värme och vägförhållanden) nådde James Lee Valentine Bangkok. Tyvärr började de första blåsorna på deras fötter plåga hans fötter. Igår var det en vilodag och då ska han återuppta resan till Hua Hin.

Take Care Kids stödjer James i detta extraordinära äventyr som, kom ihåg, började med avsikten att samla in pengar för byggandet av Take Care Kids Thailand Foundation Family Home.

Du kan stödja James företag genom att donera via deras QR-kod eller Pay Pal på Take Care Kids Foundations Facebooksida HÄR samt följa hans dagliga vandring.

 Donationer kan också göras till Ta Care Kids Thailand Foundation-konto på Kasikorn Bankkontonummer 584-2-05272-8 eller använd vår QR-kod nedan.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/