Seriell transgender-tjuv greps igen av Pattaya-polisen efter att ha rövat turistens smycken

FOTO: Khaosod Online

Pattaya —

En seriell transperson greps av polisen ännu en gång för att ha snott guldhalsband från utländska turister nära Pattaya Beach.

Pattayapolisen grep en transsexuell guldryckare vid namn Boonyawin eller "Frame", under en arresteringsorder utfärdad av Pattayas provinsdomstol tidigt i morse, den 1 juni. Boonyawin häktades för påstådd rycka guldhalsband från indiska turister den 13 maj nära Pattaya Beach.

Enligt Pattayapolisen var Boonyawin en transperson som tidigare hade åtalats för att ha fått utländska turister på Pattaya Beach. Efter att ha släppts återvände hon för att begå samma brott, vilket ledde till att domstolen utfärdade en arresteringsorder för hennes andra arrestering.
FOTO: Khaosod Online

Polisen sa att de hade letat efter den misstänkte kontinuerligt tills de till slut kunde gripa dem.

Boonyawin satt kvar i polisens förvar vid presstid.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.