Två indiska män rapporterar att deras dyra guldhalsband stals i Pattaya av transgender tjuvar

Pattaya –

Transgender tjuvar ska ha stulit guldhalsband från två indiska män vid olika incidenter samma natt i Pattaya.

Kapten Puttaruk Sornkamharn från Pattaya City Police berättade för Pattaya News att MR på lördagen (13 maj) klockan 2. NAGASESHA REDDY NEERUGANTI, 00, indisk medborgare, lämnade in en anmälan till Pattayas polis. Han berättade för polisen att han slentrianmässigt gick längs Pattaya Beach med sina indiska vänner nära Soi 34.

Plötsligt gick en transperson fram till Nagashesha och kramade honom. Han sköt undan dem innan en annan transperson närmade sig honom bakifrån. Den här transpersonen slet öppet av sitt guldhalsband från halsen värt 66,000 XNUMX baht och rusade iväg på en motorcykel. Pattaya News noterar att händelsen var fem meter från en polislåda.

Nagashesha berättade för Pattayapolisen att han och hans vänner försökte jaga de misstänkta en kort bit men de misstänkta lyckades fly.

En annan indisk man, MR. GURDEEP SINGH, 33, som säger att han är en indisk affärsman, lämnade in en liknande anmälan till Pattaya City Police. Han berättade för Pattayapolisen att han gick på Pattaya Second Road tidigt i morse. Det var två transpersoner som försökte krama honom innan de tog hans guldhalsband värt 26,000 XNUMX baht från hans hals innan de skyndade iväg.

Kapten Puttaruk berättade för The Pattaya News att Pattayas polis granskar CCTV-bilder i närheten för att hitta misstänkta för ytterligare rättsliga åtgärder. Det är oklart om de två misstänkta i de två olika incidenterna är samma individer eller olika, uppgav kaptenen, även om detta var en möjlighet och CCTV-filmer skulle behövas för att bekräfta eller förneka detta.

Den här typen av incidenter har alltid skadat turismen, tillade kapten Puttaruk.

Brott mot indiska turister, särskilt involverade transpersoner som tog halsband från turister, var vanligt förra året även om polisen hade ett stort tillslag som svar på incidenterna.

Andra stöldrelaterade brott mot turister har dock fortfarande ägt rum.

Bara tidigare i veckan en brittisk man rapporterade till Pattaya-polisen att en kvinna stal hans dyra Rolex-klocka i en annan incident som skadade turismen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.