UPPDATERING: Medlemmar i Loan Shark Gang överlämnar sig till polisen efter att ha hotat Pattaya Reporter

Pattaya —

Två medlemmar i ett lånehajargäng i Pattaya överlämnade sig till polisen i går, 1 juni, efter att ha hotat att skada en frilansande reporter i början av veckan.

Först vår tidigare historia:

En reporter i Pattaya lämnade in ett klagomål till polisen och påstod att han blev hotad av ett lånehajargäng efter att han varnat dem för att inte skräpa ut flygblad framför hans bostad.

Nu för odin uppdatering:

En lokal thailändsk reporter, Mr. Buronsak Bunnodyom, rapporterade till polisen att två män på en motorcykel hotade att attackera honom efter att han artigt varnat dem att inte skräpa ut flygblad framför hans bostad i Soi 9, Central Pattaya, Banglamung District, Chonburi provins.

Efter rapporten överlämnade de anklagade männen, nämligen Chinnawat Posingarm, 23, och Natthiwut Sudprasert, 20, till polisen i går, den 1 juni.

Herr Chinnawat erkände att han var personen som slängde ut flygblad framför folks hus, medan Natthiwut erkände att han åkte motorcykel för Chinnawat. De båda fångades på inspelningen av reportern när de verbalt attackerade och försökte attackera honom med en stor sten.

När det gäller motivet sa de att de var irriterade på reportern för att de varnade dem för att dela ut flygblad. De tillade att det bara var en flyktig tanke när de tog upp en sten för att attackera reportern.

Herr Chinnawat och Herr Natthiwut sa att de bad om ursäkt för sina överdrivna handlingar.

De två åtalades för hot mot andra personer och brott mot renlighetslagen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.