UPPDATERING: Utländsk man som knivhögg sin vän brutalt överlämnar sig till Pattaya-polisen

Pattaya —

En utländsk man som misstänks ha knivhuggit sin vän i Pattaya överlämnade sig till polisen. Han hävdade att han var arg på offret eftersom offret påstods kalla honom ett slangord för en kvinnlig "hund".

Först vår tidigare historia:

En utländsk man i Pattaya knivhöggs brutalt av en annan utlänning som polisen trodde var hans vän av okänd anledning klockan 1 i morse den 4 juni. Den misstänkte stal offrets motorcykel och är för närvarande på fri fot.

Nu till vår uppdatering:

Den misstänkte 29-årige Lee Yamadi, en thailändsk-iransk medborgare, överlämnade sig till Pattaya-polisen klockan 11 idag, den 5 juni, efter att han brutalt knivhuggit sin iranske vän som senare identifierades som Mr. Nime Khakbaz, 40, och stulit. sin motorcykel på Soi Jomtien 13 i Nongprue-distriktet i Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen.

Han hade med sig anfallsvapnet, ett vasst 15 cm långt metallföremål, för att överlämna sig till polisen.

Under ett första förhör erkände Lee att han knivhögg Mr Nime och hävdade att de hade gått och köpt stekt kyckling tillsammans på en motorcykel. Under köpet ska Mr. Nime ha gjort en hånfull kommentar om Mr. Lee och kallade honom ett slangord för en honhund efter att ha betalat för kycklingen åt honom.

Efter att ha genomfört köpet åkte de båda på motorcykel tillsammans och bråkade bittert under hela resan. Den misstänkte sa sedan till sin vän att stanna fordonet innan han använde det vassa föremålet för att sticka honom. Han flydde sedan från platsen för att söka hjälp från sina släktingar och bestämde sig för att överlämna sig själv.

Mr Lee anklagades för mordförsök. Han genomgår rättslig process och är häktad efter presstid.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.