Populära kinesiska varianter av "Keep Running Films"-avsnitt i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Under de senaste dagarna har skarpögda läsare av The Pattaya News sett mängder av beundrande fans och kamerateam på flera platser runt Pattaya, inklusive Grande Center Point Space Hotel och World's Largest 7-11 i södra Pattaya.

Detta berodde på inspelningen av avsnitten av "Keep Running", en högst rankad kinesisk reality- och varietéshow med olika utmaningar och olika sketcher med kända kinesiska stjärnor.

Till och med Pattayas borgmästare Poramese Ngampiches fick delta som ses på bilderna nedan, som hade ett skoluniformstema för skådespelarna.

Enligt Pattayas borgmästare kommer showen att avsevärt bidra till att öka turismen för Pattaya på den kinesiska marknaden eftersom Keep Running är en högt rankad och recenserad show även efter många säsonger i Kina. Detta är också en del av framtida planer på att göra Pattaya till en ledande film- och konststad.

I själva verket, filmfestivalen i Pattaya börjar om bara en dag!

Fotokredit: PR Pattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/