Populär sociala medier-influencer och Pattaya Regular Joesthetics död vid 30

Populära sociala medier-influenser och Pattaya regelbundna Joesthetics har bekräftats av nära vänner och familj att ha gått bort vid 30 års ålder.

Joesthetics, det riktiga namnet Jo Lindner, från Tyskland, var bara 30 år gammal vid tidpunkten för sin död, där någon officiell orsak ännu inte har getts av relevanta myndigheter. Nära vänner till offret uppgav dock på sociala medier att dödsorsaken var ett aneurysm men polisen har inte släppt någon officiell obduktion eller rapport.

Han är känd för sin populära YouTube-kanal med över 940,000 XNUMX följare om bodybuilding och fitness, finns här, också som sitt Instagramkonto med över åtta miljoner följare här.

Uppgifter om hans död från officiella källor är fortfarande glesa under presstiden och kan läggas till när relevanta myndigheter eller familjemedlemmar ger definitiv information. TPN media kommer att ge ytterligare information så snart den blir officiellt tillgänglig.

Samtidigt har det strömmat ut sorg på sociala medier från vänner och även de som aldrig har träffat honom men inspirerats av hans bodybuilding-tekniker. Många bad folk att inte spekulera förrän konkret information släppts. Alla pratade om det positiva inflytande Jo hade på deras liv.

Jo har varit en regelbunden besökare i Thailand och Pattaya under en tid och kunde regelbundet ses på lokala gym och stränder. Han hade ett positivt rykte som alltid att vara tillgänglig och glad att prata med sina fans och utbyta träningstips. Många kommentarer på nätet angav hur Jo alltid var glad att ta sig tid och prata med sina YouTube- och Instagram-fans och stötta dem på deras egen träningsresa samt ge diet

Pattaya News ger sina uppriktiga kondoleanser till Mr. Lindners vänner, familj och fans och kommer att ge mer officiell information när den blir tillgänglig.

Alla bilder från Jo Lindners Instagram. Alla rättigheter tillhör deras ägare.

TPN noterar att detta inte är den första YouTube fitness-kändis som nyligen passerade som tillbringade tid i Pattaya. Leo och Longevity, aka Leo Rex, gick bort några månader tidigare. Omständigheterna bakom hans död debatterades livligt på sociala medier.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/