Våldsamma tonåringar i Pattaya attackerar rivaler med vapen och sprängämnen, två unga män skadade

Pattaya —

En grupp tonåringar i Pattaya attackerade sina rivaler med vapen och sprängämnen klockan 4:19 i morse den 14 juli. Två män, en endast XNUMX år gammal, sköts och skadades inte livshotande.

Poliserna på Banglamungs polisstation fick en rapport om ett våldsamt bråk framför Sukhumvit Pattaya Karn Chang-garaget i Naklua i morse. De skyndade till platsen för att hjälpa två skadade.

På platsen för händelsen hittade polisen två thailändska män identifierade som Mr. Siriwat Saksri, 18, och en 14-årig pojke, vars namn undanhölls på grund av sin ålder, skadade. Siriwat sköts på vänster sida av buken, med kulan fortfarande fast inuti, medan den 14-åriga tonåringen skadades med en gnissande skottskada på vänster sida av bålen. De båda fördes till Banglamungs sjukhus av räddningspersonalen.

Enligt 14-åringen förklarade han att han körde motorcykel med herr Siriwat bak och hans flickvän längst fram. De anlände sedan till vägen längs järnvägsspåren och mötte en grupp på cirka 10 tonåringar på motorcyklar som plötsligt började jaga dem.

En av de misstänkta hade en pistol och började skjuta mot 14-åringen och hans vän och orsakade dem skador. De kastade till och med sprängämnen mot offren, vilket orsakade höga ljud i hela området. Innan pojken hann söka hjälp från lokala invånare red gruppen angripare iväg.

Polisen i Banglamung sände ut ett utredningsteam för att genomföra en undersökning på plats av händelsen. De kommer också att granska bilderna från CCTV-kamerorna längs rutten där angriparna utförde incidenten.

Polisen tror att offren och de misstänkta känner varandra och har tidigare klagomål.

Det har nyligen inträffat ett antal våldsamma incidenter mellan rivaliserande grupper av tonåringar i Pattaya, många på lokala skateparker och stranden som ses här.

Polisen har nyligen ökat patrullerna i dessa områden för att stoppa de våldsamma bråken.

Nu verkar det dock som att bråk sprider sig till gatorna.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.