Läsartalkbackresultat: Skulle DU stödja Pattayas underhållningsställen som är öppna 24 timmar om dygnet?

Följande är vår vanliga funktion: Vi ställer en fråga till vårt samhälle och ungefär en vecka senare lyfter vi fram olika svar och åsikter på den frågan.

Förra månaden frågade vi våra läsare följande:

Skulle DU stödja Pattayas nöjesställen som är öppna 24 timmar om dygnet?

Vi valde ut flera olika åsikter och svar här. Vi noterar att detta är läsarnas åsikter och tankar och kanske inte nödvändigtvis återspeglar Pattaya News Company Limiteds. För sammanhanget och historien bakom detta förslag klicka eller tryck här. Även om tjänstemän i Pattaya City har sagt att detta förslag för närvarande endast gäller flygplatsen, vill vissa framstående ledare fortfarande ha det för Pattaya också.

Låt oss se vad du hade att säga:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–

Redaktör-Viktigt att notera att detta inte betyder att alla ställen skulle vara öppna dygnet runt som vissa tror. Det skulle bara innebära att ägare av mötesplatser bestämmer utifrån sin egen verksamhet när de öppnar och stänger.

-=-=-=-==-=-=-=-

Steve C-

Absolut, låt marknaden bestämma. Endast ett fåtal ställen kommer att göra det.
Jag, jag ligger i sängen vid 9-10 nuförtiden, men älskade en helkväll för några år sedan.
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Knut J-Definitivt JA. Men ägarna borde ta en titt på personalpolicyn. Det kan snabbt bli alldeles för många arbetstimmar för en del av arbetarna. Ja, det är inte svårt att gissa det.
 
-=-=-=-=-=-=-=
Pw- Jag brukade älska att kunna titta på sport i Storbritannien i I Rovers före covid, de hade alltid personalrotation och var aldrig några problem.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
PN -Det här brukade vara en av de fantastiska sakerna med Pattaya när jag var yngre, vi blev fulla tidigt, somnade, vaknade på natten eller tidigt på morgonen och kunde gå direkt ut och festa på
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–
 
Rick -Sportbarer definitivt. Amerikansk sport pågår på småtimmarna på morgonen.
 
-=-=-=-=-=-=-=-
 
Michael – Bör tillåtas hålla öppet efter 2:5555, så länge musiken är avstängd ska detta passa alla, nöjda kunder, nöjda invånare och polisen kan tjäna några bht på de bullriga barerna XNUMX
 
-=-=-=-==—=-=-
 
Seth F-Well så länge de har någon form av uppfattning om var det faktiskt är lämpligt att ha öppet 24/7. Det finns många högljudda barer och folk måste sova också. Utöver det är jag alltid öppen för färre regler
 
-=-=-=—=-=-=-=-=
 
Erick R-Att förlänga tiderna till 04.00 borde vara tillräckligt bra och bör göras i hela landet
 
-=-=-=-=-=—
 
Crank Yank- Nej, kommer att skapa fler berusade med slagsmål, och stora problem kommer att hända.
 
-=-==-=-=-=-=
 
Olaf M-Varför inte? Låt kunderna och ägarna bestämma. Öppna åtminstone upp i områden där du inte stör närboende.
 
-=-=-=-=-=-==-
 
UF – Denna fråga kan inte avgöras av näringslivets och marknadens krav och är föremål för omröstning av lokalbefolkningen.
 
-=-=-=-=-=-=–=-
 
Ross M- Om du inte har fått nog vid 2 har du problem..
 
-=-=-=-=-=-=-
 
Ryan I – Jag tycker att det borde vara en nio eller tio cutoff och fokusera på sann familjevänlig turism och islamisk turism. Att förbjuda alkohol, cannabis och att slå ner på sexarbetare är rätt väg att gå. Satsa på alla barer, klubbar, karaokes och ogräsbutiker och ersätt dem med högmarknadsbutiker och trendiga kaféer. 
 
-=–=-=-=-=-=-=-
 
Kay S- Regeringen måste gå tillbaka ur våra liv så mycket som möjligt.
 
-=-=-=-=-=-=–=
 
Franco B – Jag håller med om en 24-timmarsöppning så det skulle inte förändra mycket för allmän ordning och säkerhet…. mord och grova brott sker också mitt på ljusa dagen som vi har sett
 
-=-=-=-==-=-=-=-=
 
Terry Ty- Blandade meddelanden??…………Hur ovanligt för den thailändska regeringen. Det finns liten chans att media eller befolkningen förutsäger något i framtiden när de så kallade "ledarna" inte känner sig själva.
 
-=-=-=-=-=-=-=-=-
 
Scott – Personligen är jag inte ett fan av idén. Många barer ligger nära bostadsområden och är bullriga. Det är bra att dessa områden blir tysta vid en viss tidpunkt. Senare stängningstider betyder helt enkelt att folk går ut senare. Med ett så lågt antal platser i de flesta barer just nu, kommer detta bara att sprida drickandet över en längre period, ytterligare späda ut antalet, döda atmosfären. Barer kan spara på att betala av myndigheterna, men kommer att behöva anställa mer personal för att hålla öppet. Plus mer buller från fyllebeteende under asociala timmar och fler incidenter på grund av fyllebeteende på mer hektiska tider på dygnet. Varför fixa något när det inte är trasigt?
 
-=-=–=–=-==-=
 
 
 
-=-=-=-=-=–=-
 

Vill du uttrycka din åsikt? Skicka oss ett meddelande till Editor@thepattayanews.com. Vi kommer snart att ha en helt ny TalkBack, håll utkik!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/