Uppdatering: Två thailändska personer dödförklarades efter bussolycka med Denizli

Nationell-

Den 23 november 2023 tillkännagav DORAK ASIA, reseföretaget, offentligt en uppdatering från en nyligen inträffad olycka i staden Denizli att två thailändare dödförklarades.

Läs mer om den nyligen inträffade olyckan där buss med thailändska turister råkade ut för en olycka på väg till staden Denizli.

Enligt meddelandet från DORAK ASIA, från olyckan, fanns det en thailändsk guide och en thailändsk turist meddelade döda efter att ha överförts till lokala sjukhus. Namnen på offren hölls undan av företaget.

DORAK ASIA hade officiellt ett brev där det stod följande:
Vi beklagar att meddela att en buss från vårt företag var inblandad i en olycka under ledning av motorvägen Denizli-Afyonkarahisar, vid Cardak Airport Junction den 23 november. Bussen krockade med ett annat fordon, vilket fick den att svänga av vägen och träffade vägskylten på mitten. Händelsen resulterade i skador på föraren, en assisterande guide och 26 thailändska turister ombord.

Av de 26 personerna i resegruppen fick 22 lindriga skador och behandlas för närvarande på tre lokala sjukhus. DORAK har ordnat 4 anställda på varje sjukhus för att hjälpa till med måltider och andra förnödenheter för de drabbade individerna.

Både DORAK och den thailändska ambassaden tillhandahåller aktivt assistans och har ordnat flyg för att säkerställa att turnémedlemmarna återvänder till Thailand på ett säkert sätt.


Pattaya News uttrycker våra kondoleanser till familjerna till offren för olyckan.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.