Uppdatering: Tidigare thaiboxningsmästare förnekar anklagelser om oanständig aktivitet med en minderårig och löften att kämpa till slutet

Khon Kaen-

Klockan 11:00, den 13 december 2023, talade Mr. Somluck Kamsing, en före detta guldmedaljvinnande amatörboxare, med polisen om anklagelserna om att ha tagit en 17-årig flicka till ett hotell i Khon Kaen.

Läs om den senaste skandalen om den tidigare guldmedaljvinnande amatörboxaren som påstås ha tagit en 17-årig tjej till hotellet i Khon Kaen.

Polisen i Khon Kaen väckte åtal för 1.) Att bortföra en minderårig under 15 år men högst 18 år från sin vårdnadshavare, 2.) ta en person under 15 år men högst 18 år för oanständiga handlingar, 3.) Att begå oanständigt agerar mot en person under 18 år genom att använda våld, och 4.) Försök att tvinga andra till oanständiga handlingar genom att använda våld.

Somluck ska ha sagt till thailändska medier att han bad thailändare, hans familj och offrets familj om ursäkt angående händelsen eftersom han inte visste att offret var 17 år gammal. Om han hade vetat att offret var minderårig skulle det inte ha skett en sådan händelse, sa Somluck.

Somluck avslöjade offentligt utan uppenbar oro för thailändska medier att han förnekade alla fyra anklagelserna mot honom och lovade att kämpa till slutet, och tar upp det faktum att offret påstås ha använt ett foto av en falsk legitimation för att komma in på en nattklubb som bara tillåter personer från 20 år och uppåt att komma in.

Under tiden samlade poliser DNA-bevis från Somluck och genomförde en kroppsundersökning av offret för vidare utredning av det pågående fallet.

I relaterade nyheter, Thailands vice premiärminister och inrikesminister Anutin Charnvirakul utfärdade en order till barer och nöjesställen att förstärka sina ID-kontroller för inresa, endast ta original-ID och inte acceptera kopior eller foton på telefoner för inträde.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.