Hotell i Pattaya se nyår Countdown Surge, bokningar nästan full Say Hoteliers

FOTO: Cop Seminar and Resort

Pattaya —

Hotellbokningar i Pattaya blomstrar när staden förbereder sig för nyårsfirandet. Strandfastigheter har redan bokats till 85-90 %, enligt Thai Hotel Association's Eastern Chapter (THA).

Ökningen tillskrivs till stor del till Eventet "MONO29 Pattaya Countdown 2024", som är planerat att äga rum från imorgon, 29 december till 31 december, Sanphet Supabawornsathien, president för östra THA sa.

Hotellbeläggningsgraden i Pattaya City har redan överstigit 85-90 % från den 29 december 2023 till den 1 januari 2024. Strandområdet vid Pattaya Beach, evenemangsarenan, gränsar till kapacitet, ett bevis på evenemangets popularitet.

Mr Sanphet vidare krediterade nedräkningsevenemangets stjärnspäckade lineup och mix av familjevänliga aktiviteter som drivkraften bakom ökningen av bokningar. Han sa att dessa funktioner har lockat både artistälskare och tillfälliga turister som söker en festlig bakgrund för deras årsavslutningsfirande.

Med alla covid-19-restriktioner borta har Pattaya sett en nästan fullständig återgång av sin hotellkapacitet, vilket leder till en liten justering av rumspriserna. Sanphet försäkrade dock att ökningarna är måttliga, eftersom operatörerna har för avsikt att balansera ökningen av driftskostnaderna med prisvärda gäster för att dra så många gäster som möjligt.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.