Uppdatering: Styvföräldrar åtalas för att ha döljt avlidet barn i kylskåpet i Nonthaburi

Nonthaburi—

Klockan 3, den 00 januari 6, besökte styvföräldrarna till ett tvåårigt litet barn, som hittades i ett kylskåp i Bang Bua Thong, Nonthaburi, Bang Bua Thongs polisstation för att ge sitt vittnesmål.

Mr Hannarong Phraiphanom eller Bank, en 31-årig styvfar, Marisa Thongiam eller Koi, en 25-årig styvmor, och Mr. Nopparat Duangngam, den 29-åriga biologiska fadern besökte Bang Bua Thong-polisen station för att avge vittnesmål ang fallet med ett 2-årigt litet barn som hittats död i ett kylskåp insvept i en tygpåse och thailändsk helig tråd.

Pol. Generalmajor Prathana Phaenpha, polischefen i Nonthaburi-provinsen, avslöjade offentligt efter förhöret att polisen förväntade sig resultatet av den rättsmedicinska undersökningen inom 3 dagar.

Samtidigt ska Hannarong och Marisa ha konspirerat för att gömma kroppen efter att det lilla barnet var död i 2 till 3 dagar och lagt kroppen i kylskåpet när den starka lukten började spridas, sa polisen.

Styvföräldrarna ska ha erkänt att de slog barnet ibland för att utbilda honom, sa polisen. Spåren som visades på kroppen tydde inte på dödsorsaken, men obduktionsresultaten skulle avgöra om styvföräldrarna fysiskt överfallit det lilla barnet till döds eller inte, sa polisen.

Nopparat, den biologiska pappan, sa till polisen att han enligt uppgift hade lite tid att ta hand om det lilla barnet eftersom han var tvungen att arbeta. Nopparat ska ha anlitat Hannarong för 500 baht om dagen för att ta hand om det lilla barnet i hans ställe i två månader. Hannarong skulle enligt uppgift skicka en uppdatering genom att ibland skicka foton på det lilla barnet till Nopparat.

Nopparat trodde dock inte på styvföräldrarnas påståenden att det lilla barnet åt klibbigt ris och att det fastnade i hans hals, vilket fick honom att dö. Han insåg bara att hans son gick bort från nyheterna, och varken Hannarong eller Marisa berättade för honom om hans son.

Till en början, klockan 6, väckte Bang Bua Thong-poliser anklagelser mot Hannarong och Marisa för att de inte rapporterat dödsfallet och gömt liket. Polisen motsatte sig borgen under utredningen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.