"Pattaya Heat" actionthriller debuterar på biografer, inspelad i Pattaya

FOTO: Major Group

Pattaya —

Den mycket efterlängtade thailändska actionthrillern, "Pattaya Heat: All Men Are Brothers", kommer att tända filmduken när den gör sin debut torsdagen den 8 februari 2024.

Den röda mattan rullades ut den 6 februari för en stjärnspäckad lineup av thailändska främsta skådespelare, artister och kända influencers, när de samlades för att fira lanseringen av denna banbrytande film vid "Gala Premiere"-evenemanget på Siam Paragon.

Pattaya Heat är en gripande actionthriller som fördjupar sig i den världsberömda semesterortens så kallade mörka underbuk. Filmen följer ett dödligt spel med katt och råtta mellan huvudkaraktären "Tot" och ett hotfullt maffiagäng.

Storfilmen med en lista över thailändska skådespelare spelades in på plats i Pattaya och kommer att innehålla populära platser som Walking Street och Pattaya Beach.

Vi ses på bio!

FOTO: Major Group
FOTO: Major Group
FOTO: Major Group
FOTO: Major Group
FOTO: Major Group
FOTO: Major Group

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.