Thailändsk polis undersöker bränd kropp som hittats i Khon Kaen: framsteg gjorts för att identifiera offer, spåra misstänkt

Khon Kaen-

Kl. 10:00 den 21 februari 2024, Pol. Överste Preecha Kengsarikit, Muang Khon Kaens biträdande polisbefälhavare, avslöjade offentligt fallets framsteg på resterna av en oidentifierad människokropp som hittades bränd i en sopgrop i Waeng Noi, Khon Kaen.

At på olycksplatsen hittades ett hårfragment nära en däckspole den 18 februari, enligt polisen. De rättsmedicinska teamen undersökte hårproverna och fann att den oidentifierade kroppen antogs vara en 35-årig kvinna, cirka 165 centimeter hög.

Pol. Överste Preecha uppgav att polisen samlade in CCTV-filmer i närheten och hittade 20 platser kopplade till en misstänkt i tre provinser inklusive Khon Kaen, Nakhon Ratchasima och Chaiyaphum. Uppgifterna spårades tillbaka till 7 dagar innan när kroppen hittades av lokalbefolkningen, enligt polisen.

Fallet gick successivt bra eftersom polisteamet undersökte den oidentifierade kroppen och fokuserade ytterligare noggrant på att lokalisera den misstänkte. Polisen behövde tid för att samla potentiella bevis som kopplade till fallet, sa Pol. Överste Preecha.

Polisen lovade dock att utreda ytterligare för att fastställa offrets exakta identitet och fånga den misstänkte och alla andra inblandade personer. Viss information kunde inte avslöjas eftersom det skulle påverka ärendets framsteg och polisutredning, anmärkte Pol. Överste Preecha.

Läs ett liknande fall om en bränd kropp som hittades i Prachinburi.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.