Uppdatering: Khon Kaen-polisen fångar misstänkt inblandad i mord och bränning av kropp i sopgropen

Khon Kaen-

Den 26 februari 2024 avslöjade Waeng Noi-poliser offentligt händelseförloppet med oidentifierade kvarlevor av en människokropp som hittades bränd i en sopgrop i Waeng Noi, Khon Kaen.

Läs den senaste historien om oidentifierade rester av en människokropp som hittats i en sopgrop i Waeng Noi, Khon Kaen.

Vid polisutredning fann man att en misstänkt, offentligt identifierad endast som Paichit, 39, påstås ha varit inblandad i mordet och bränningen av Benyaphas kropp, 47, för att ta bort bevisen. Den misstänkte Paichit eskorterades till brottsplatsen, sopgropen, för att göra ett erkännande och utföra en reenactment av brott.

Den misstänkte ska dock ha förnekat anklagelsen om att hon mördat Benyapha. Enligt den utredande polisrapporten, baserat på bevis och vittnesmål från den åtalade, fann man att den misstänkte avgett ett tvetydigt uttalande som inte stämde överens med tidslinjen.

Waeng Noi-tjänstemännen hade potentiella bevis för att hålla den anklagade ansvarig för hennes brott som inte kunde avslöjas eftersom det skulle påverka ärendets framsteg och polisutredningen. Polisen antog dock att även en tredje part kan vara inblandad i mordet.

Inledningsvis stod den misstänkte inför anklagelser om att ha stulit eller tagit emot stulen egendom, och att gömt eller förstört ett lik eller delar av ett lik för att dölja dödsorsaken. Polisen begärde domstolens behörighet att häkta den misstänkte för vidare rättslig behandling.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.