Våg av anlagda anlagda attacker slår Pattani: 7-11 Målsatt av mordbrännare

Pattani—

Den 21 mars 2024 inspekterade Pattani Rangers, Thai Explosive Ordnance Disposal Officers (EOD) och relevanta myndigheter ett rapporterat område av lokalbefolkningen när ett misstänkt föremål som liknar en improviserad sprängladdning upptäcktes i Panare, Pattani.

At På händelseplatsen hittade polisen ett misstänkt föremål som liknade en improviserad sprängladdning i en röd brandsläckare. Polisen lyckades avaktivera det misstänkta föremålet på ett säkert sätt.

Kriminalteknikerna samlade bevis på händelseplatsen för att hitta ett samband för att hålla inblandade individer ansvariga för sina brott.

Samtidigt, klockan 1:00, den 22 mars, fick Mueang Pattani-poliser rapporter om brott mot flera mordbränder i närbutiker på många platser i Pattani.

A7-11 anställd i Mueang, Pattani, såg en grupp om tre mordbrännare gå in i butiken och skjuta fyra gånger för att hota de anställda och begå en mordbrand innan de flydde från platsen.

Pattani lokala medier rapporterade att andra 7-11 butiker i Yaring- och Khok Pho-distrikten också sattes i lågor. Dessutom sattes bildäck på Na Pradu-Sai Khao Road och Sai Buri-Panare Road i brand av ett oidentifierat antal mordbrännare.

Pattanipolisen och relevanta myndigheter sätter upp kontrollpunkter för att noggrant inspektera misstänkta fordon och individer och säkra områdena för att undertrycka framtida incidenter.

Läs den tidigare artikeln om Southern Border Provinces Rangers konfronterar efterlysta brottslingar i Pattani; Två misstänkta utomrättsligt dödade.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.