Thailand planerar internationell underhållningsboost med Formel 1, Summer Sonic, Tomorrowland och mer

Nationell-

Den 23 mars 2024 avslöjade Chai Watcharong, den thailändska regeringens talesman, offentligt pågående framsteg med att organisera internationell underhållning i Thailand som Formula One Group, Formula E, Art Basel, Summer Sonic och Tomorrowland.

Enligt den thailändska regeringens talesman, strävade Thailand Convention & Exhibition Bureau (TCEB) och dess affärspartners efter att förstärka festivaler i Thailand till ett kreativt ekosystem.

Den thailändska regeringen har implementerat följande riktlinjer:

1.) Auktion för evenemangsrättigheter och föra evenemang i världsklass till Thailand.

2.) Skapa plattformar och affärsmöjligheter i relaterade branscher under Business Festival-villkor.

3.) Utbytesnätverk mellan thailändska och internationella arrangörer inom Festival Academy aspekten.

Den thailändska regeringens talesman uppgav vidare att musikfestivaler i världsklass som Summer Sonic och Tomorrowland enligt uppgift har bekräftat att de kommer att hålla Summer Sonic Bangkok 2024 från 24 till 25 augusti på Impact Muang Thong Thani, Bangkok. Det officiella tillkännagivandet skulle göras den 27 mars angående Summer Sonic Bangkok 2024.

Under tiden skulle Tomorrowland enligt uppgift hålla ett evenemang 2026 och eventuellt fortsätta i 10 år i rad. Dessutom diskuterade den thailändska regeringen med affärspartners från internationella arrangörer om att hålla andra evenemang i Thailand, vilket var i en positiv riktning, sade den thailändska regeringens talesman.

I Pattaya återvänder Rolling Loud, världens största hiphopfestival, för andra året i november när vi berättade här.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.