Man greps för att ha försökt knivhugga en kommuntjänsteman i Pattaya

Pattaya —

En thailändsk man i Pattaya greps runt midnatt torsdagen den 28 mars för oberäkneligt beteende och försök att knivhugga en kommuntjänsteman.

Pattaya City Special Affairs Radio Center underrättades om mannen klockan 00:06 och skickade omedelbart poliser till platsen vid övergången på Sukhumvit Road vid ingången till Father Ray Foundation.

Vid ankomsten hittade polisen en thailändsk man, vars namn inte kunde identifieras omedelbart, som agerade oberäkneligt och talade osammanhängande. Mannen i 30- eller 40-årsåldern var klädd i fotbollströja och shorts. Vid ett försök att gripa honom rapporterades att han försökt knivhugga en officer med ett vasst vapen. Han fördes sedan till Pattayas polisstation för att lugna ner sig.

Enligt Special Affairs Officer Kittiphan Bunchat fick han ett samtal från oroliga medborgare som rapporterade att mannen försökte attackera slumpmässiga människor på gatan. Mr. Bunchat blev nästan knivhuggen av mannen men lyckades undvika attacken.

Den misstänkte väntas åtalas för hans handlingar.

För bara några dagar sedan greps en annan oberäknelig thailändsk man i Jomtien för liknande beteende, när han gick runt med flera vassa vapen och hotade turister, som vi rapporterade här.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.