Pattaya Beach Road kommer att vara stängd för all fordonstrafik under Wan Lai den 19 april

Pattaya —

Pattaya City har meddelat att strandvägen från centrala Pattaya till södra Pattaya ska stängas för all fordonstrafik under Wan Lai-dagen, även känd som den stora dagen den 19 april 2024.

Vägen kommer att vara avstängd från 2:30 till 11:00 för att turister ska kunna leka vatten längs stranden. Stängningen tillkännagavs officiellt tisdagen den 2 april av Pattayas vice borgmästare Wuttisak Rueimkitkan.

Pattayas Wan Lai-dag kommer att innehålla en mängd olika aktiviteter, inklusive religiösa ceremonier, kultur- och musikuppträdanden och vattenstänk. Även om aktiviteter och vattenstrider sannolikt kommer att starta i vissa turistdelar av Pattaya redan den 12 april, är den 19:e det officiella årliga firandet av Songkran, det thailändska nyåret, i Pattaya och ser hundratusentals inhemska och internationella turister.

Festivalen startar på morgonen och pågår till 11:00.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.