Tak Army Unit får stöd från besökare vid Thai-Myanmar Friendship Bridges under Songkran

Tak—

Den 13 april 2024 rapporterade thailändska nationella medier att Naresuans arméenhet var i tjänst vid den thailändska gränsen, Mae Sot, Tak, under Songkran-helgerna för att flitigt upprätthålla säkerheten för folket.

Enligt thailändska nationella medier upprätthöll Naresuan Army-enheten säkerheten för människor vid de första och andra vänskapsbroarna mellan Thailand och Myanmar under Songkran-helgerna. Armén höll vakt vid broarna 24 timmar om dygnet.
Många thailändska och utländska turister besökte de första och andra vänskapsbroarna mellan Thailand och Myanmar och bevittnade officerarnas kraftfulla ansträngning under det brännande vädret. De ska sedan ha med sig drycker, snacks och matsäck till de tjänstgörande officerarna.


Det rapporterades att officerarna och givarna båda var glada eftersom gåvorna gav positiv moral och uppmuntran för officerarna att utföra sin plikt för nationen och dess folk.

Läs det senaste om Thailands premiärminister tilldelar specialgrupp för att övervaka inbördeskriget i Myanmar, vidtar försiktighetsåtgärder vid gränsen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.