Thailändsk kvinna förlorar dyr iPhone till ficktjuv under Wanlai i Pattaya

Pattaya —

En ung thailändsk kvinna grät efter att hennes väska skurits ned och hennes helt nya iPhone 14 stals under den tidigare Wanlai-festivalen i Pattaya den 19 april 2024.

Händelsen kom precis fram i rampljuset igår, den 23 april, efter att Facebooksidan "Kratoey Review" publicerade ett kort videoklipp på plattformen av en thailändsk kvinna, senare identifierad som 22-åriga Sujira, som gråter efter att ha förlorat sin iPhone. till en tjuv/tjuvar under Wanlai.

Enligt rapporter njöt offret av vattenfestligheten när hon insåg att hennes telefon saknades i hennes vattentäta crossbody-väska. Offret kollade igenom sin iPad och upptäckte att hennes iPhone hade stängts av klockan 8.

Förkrossad rapporterade Sujira stölden till Pattaya-polisen, bara för att få veta att hon inte var det enda offret. Det avslöjade polisen många människor hade rapporterat liknande incidenter samma dag och att gripandet av de skyldiga kan vara svårt på grund av att det finns både thailändska och utländska misstänkta.

Sujira uttryckte sin besvikelse och uppmanade myndigheterna att snabbt gripa de skyldiga. En utredning pågår.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, Ämnen, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.