Misstänkt greps efter att ha brutalt attackerat en medarbetare med kniv i Pattaya-området

Banglamung –

En misstänkt som anklagas för att ha attackerat sin kollega med en kniv på ett arbetsläger i Banglamung tidigare i veckan (21 januarist) arresterades i går eftermiddag. (22 januarind).

Den skadade, Mr. Nueng Roipai, 40, hade ådragit sig allvarliga skador från huggskador i huvudet och hans vänstra arm blödde kraftigt.

Läs mer om vår tidigare historia i länken nedan.

Pattaya-man allvarligt skadad efter att ha blivit skuren med en kniv av kollegan i påstådd oprovocerad attack

Polischefen i Nongprue, överste Chitdaecha Songhong, berättade för The Pattaya News, "Den misstänkte, Mr. Sayan Boonkamgeng, 46 greps nära arbetarlägret. Han försökte fly och hade flytt från sitt rum när poliser anlände.”

Sayan ska ha gömt sig nära lägret när han upptäcktes av polisen i Nongprue.

"Den misstänkte ska ha erkänt för polisen att han attackerade Mr. Nueng men vägrade att diskutera händelsen på djupet och inte heller ge en förmodad orsak till överfallet", sade överste Chitdaecha Songhong.

Sayan är kvar i polisens förvar från och med i morse och står åtalad för misshandel med ett dödligt vapen och försök till mord. Han har för närvarande inte bibehållit biträde enligt Nongprue-polisen och förväntas ställas inför rätta på måndag morgon. Herr Sayan avböjde att prata med The Pattaya News.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2021!

Följ oss på FacebookTwitterGoogle NyheterInstagramTikTokyoutubePinteresttalkBlädderblock or tumblr

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ eller i kommentarerna nedan.

 

Sändning
Användarrecension
1 (1 röst)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.