Chonburi guvernör tillkännager restauranghjälpåtgärder för Banglamung

Banglamung, Chonburi-

Chonburi-guvernören tillkännagav, i en order daterad den 31 december 2020, vissa hjälpåtgärder för restaurangställen i Banglamung-området.

Dessa följer bara en dag tidigare som Banglamung upptäckte 108 fall av Covid-19, vilket satte distriktet i restriktiva, mycket kontrollerade åtgärder som gjorde att icke väsentliga affärer stängdes under vad som normalt är den mest hektiska veckan på året. Du kan läsa mer om det här. Däremot meddelade distriktet bara 16 i morse och uppgav att de ansåg att situationen var under kontroll och att testning och spårning från ett kluster som ursprungligen spårades till illegalt spelande hanterades på lämpligt sätt.

Som ett resultat sa guvernören att han skulle upphäva några av stängningsåtgärderna som har skadat företagare och anställda som redan har mött ett förödande år i Pattaya. Guvernören var också medveten om, vilket vi rapporterade om i morse, av betydande ilska på sociala medier på grund av den plötsliga stängningen som inte hade något förhandsbesked från företagsägare, särskilt restaurangägare.

När det gäller de nyligen annonserade beställningarna kan restauranger nu öppna med personlig middag. Det finns inga särskilda regler mot alkoholkonsumtion eller obligatoriska stängningstider.

Platser måste temperaturkontrollera, ha thailändska Chana-incheckningar, ge social distans, använda handsprit och alla måste bära masker utom när de äter direkt. Hygienåtgärder måste också följas strikt.

Om du är osäker på om din lokal kan öppna eller har frågor vänligen ring Pattaya Citys callcenter på 1337.

 

Sändning
Användarrecension
4.17 (6 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/