Rotary Club of Pattaya skjuter upp välgörenhetskonsert tills vidare på grund av Covid-19

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya, Pattayas äldsta klubb som grundades 1972, har beslutat att skjuta upp sin planerade kommande välgörenhetskonsert lördagen den 12 juni tills vidare på grund av pågående försiktighetsåtgärder mot Covid-19 i området.

Konserten hade redan skjutits upp en gång som du kan se här.

Konserten är en del av ett pågående välgörenhetsprojekt som innefattade att presentera en socialt distanserad vänlig konstutställning/tävling på sjätte våningen på Central Festival i april med konst från begåvade elever från elva lokala skolor som visar den enskilda konstnärens återgivningar av fred.

  Du kan läsa mer om konstutställningen och se bilder här.

  Det är viktigt att notera att detta endast är ett uppskjutande, inte en avbokning, och alla tidigare biljettinnehavare kommer att kunna använda sina biljetter när evenemanget går framåt.

Den biljettförsedda fredskonserten, när den går framåt, kommer att vara på Father Ray Foundation på Sukhumvit Road där priser för de vinnande konstvalen kommer att delas ut och pengar kommer att samlas in till välgörenhet. Det kommer att finnas priser för bäst klädda hippies, en utlottning och en auktion tillsammans med bra musik som främjar fred! Den nuvarande förhoppningen från Rotaryklubben i Pattaya är att konserten kommer att äga rum någon gång i juli, men det beror mycket på nuvarande Covid-19-restriktioner och situationen i Chonburi och Thailand.

På konserten kommer en "Bob Dylan/Peace & Love"-liknande hyllning plus ett speciellt framträdande av bandet BEATLEMANIA.

Biljetterna kostar endast 950 baht per person inklusive en fast kinesisk bankettmeny, whisky* och läsk samt möjlighet till en betalbar bar (*alkoholrestriktioner tillåter). Biljetter kommer att vara berättigade till när evenemanget äger rum, man kan Kontakta: 08-9911-1199 för bokning.

En kampanj för konserten, filmad före aktuellt uppskjutande men fortfarande med giltig information finns nedan.

Även vid denna veckas möte välkomnade Rotaryklubben i Pattaya en helt ny medlem, Massimo "Marco" Peroncelli från Italien! (syns på bilden nedan)

När det gäller övriga detaljer vid mötet, som hölls med tillstånd och under Covid-19 åtgärder, ombads alla medlemmar att komma med förslag vid nästa möte måndagen den 14 juni, till nya välgörenhetsprojekt som ny styrelse och presidenten tillträder från den första juli.

Det föreslogs också att klubben skulle göra en liten broschyr med information om många av de samhälls- och välgörenhetsprojekt som Rotaryklubben i Pattaya har organiserat under åren sedan den grundades 1972, eftersom många människor i Pattaya inte vet tillräckligt om klubben. .

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här.

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/