Rotaryklubben i Pattaya håller möte, ger uppdateringar om fredskonst och fredskonsert

Pattaya, Thailand-

Rotaryklubben i Pattaya, den äldsta klubben i Pattaya som grundades 1972, höll sitt möte varannan vecka på Royal Cliff Hotel i Pattaya tidigare i veckan och behandlade flera viktiga frågor för både klubben och för lokalsamhället.

Mötet ägde rum måndagen den 28 juni 2021 på deras ordinarie plats i Royal Cliff Hotels konferensrum. Strikta åtgärder för att förebygga Covid-19, inklusive temperaturkontroller, användning av handsprit, inloggningsprocedurer och andra regler tillhandahölls. Mötet träffade flera gäster såväl som gästföreläsare och till och med besökande rotarianer från andra länder som har varit sällsynta nyligen i Thailand på grund av gränsrestriktioner på plats på grund av Covid-19.

  Alexandra Augustijn var huvudgästtalaren och valdes också in i klubben som en helt ny medlem tillsammans med en annan ny medlem, Sarah Jayne. Grattis till rotarianen Saray Jayne Edwards och rotarianen Alexandra Agustijn.

Rotarianen Saray Jayne Edwards och rotarianen Alexandra Agustijn.

  Alexandra talade om Rotaryklubben i Pattayas fredskonstinitiativ, där man kan köpa konstreproduktioner lokalt och pengarna går helt till välgörenhet. Konsten designades av 87 lokala barn från skolor i vårt område och är designad för att främja fred och uppmuntra det övergripande konceptet fred. Alexandra berättade också om sina ansträngningar att främja den positiva, hälsosamma, inspirerande sidan av Pattaya och välmående som du också kan läsa om genom att klicka på konstlänken nedan.

Du kan se konsten och lära dig mer genom att klicka på den här texten här!

 Rotaryklubben i Pattaya har en för närvarande uppskjuten välgörenhetskonsert, Peace Dinner Concert som kommer att äga rum när Covid-19-restriktionerna lättar i Chonburi och Thailand.

Klubben kommer dock att fortsätta med introduktionsceremonin för en ny president och styrelse senare denna månad som kommer att hållas med Covid-19 förebyggande åtgärder i kraft. Avgående klubbpresident Boonseub tackades av alla medlemmar för hans bidrag till klubben.

Avgående klubbpresident Boonseub

När det gäller konserten och fredsmiddagen kommer detta datum att tillkännages för allmänheten inom en snar framtid eftersom det är hoppfullt att restriktioner och åtgärder som förbjuder konserter kommer att hävas någon gång i framtiden. På grund av pågående Covid-19 åtgärder har ett nytt datum ännu inte valts.

  Klubben går också vidare med flera välgörenhetssaneringsprojekt i och runt Mapprachan Lake-området.
För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här.
Eller: Klubben har sina ordinarie möten på måndagar två gånger i månaden på 5-stjärniga Royal Cliff Beach Resort i Pattaya klockan 19.00. (Gemenskapen startar 18.30). Gäster är välkomna om du vill höra hur du kan hjälpa till i det lokala samhället eller fråga om att gå med i Rotaryklubben i Pattaya. Kontaktperson: Tidigare president Niels Colov: 08-9911-1199
Tidigare klubbpresident Neils Colov

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/