Guldsnattaren stjäl guldföremål värda mer än 200,000 XNUMX baht från guldbutiken i Chonburi köpcentrum

Chonburi –

En guldryckare stal guldföremål med ett uppskattat värde av mer än 200,000 2 baht från en guldbutik i ett köpcentrum i Panat Nikhom-distriktet i går (XNUMX februari).

Panat Nikhom-polisen underrättades om händelsen i en guldbutik i ett köpcentrum i Goot-Ngao-distriktet. Detta kom bara några dagar efter en liknande incident i Sri Racha som vi rapporterade om här på TPN media nedan.

Polisen anlände till guldbutiken för att hitta den tjänstgörande personalen, Sunitta Imsuwanruethai, som berättade för Panat Nikhom-polisen: "En smal manlig misstänkt klädd i en blå skjorta, i åldern runt 30-40, poserade först som kund och bad att få se guldföremål.”

Den misstänkte, i blått, fångades på CCTV.

"Efter att vi presenterat flera guldföremål för honom som ett exempel ryckte han dem som totalt var värda cirka 200,000 XNUMX baht," förklarade Sunitta för reportrar.

Ett vittne, Mr. Puwanart Nathungmon, 49, som jagade efter den misstänkte, berättade för Panat Nikhom-polisen, "Jag försökte jaga efter den misstänkte för att stoppa honom men misslyckades. Den misstänkte körde iväg på en motorcykel parkerad framför köpcentret.”

Polisen jagar den misstänkte.

Under tiden en liknande historia flera dagar tidigare i Si Racha:

En guldbutiksrånare skyndade iväg med guld från en pantbank i Si Racha den 31 januari.

Guldrånare kommer undan med 600,000 XNUMX baht från en pantbank i Si Racha

En guldbutiksrånare i Si Racha beväpnad med kniv och hammare har gripits.

UPPDATERING: Guldbutiksrånare greps efter att ha stulit från pantbanken i Sri Racha

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.