Indisk man säger att en transperson tog sitt halsband på 45,000 XNUMX baht på Walking Street, den femte incidenten nyligen i Pattaya

Walking Street, Pattaya-

  En 42-årig indisk man rapporterade till Pattaya-polisen tidigt i morse att han hävdar att hans halsband på 45,000 XNUMX baht stals på Walking Street av vad han tror var en transperson.

Klockan 2 idag, den 00 maj, anlände Shivanjaneya Kapuram, 13, till Pattayas polisstation på Soi 42 för att göra en polisanmälan.

Enligt Mr Kapuram är han turist och hade varit ute en natt med fest med vänner och de var på väg tillbaka till sitt hotell. Medan han var vid mynningen av Walking Street sa han att en transsexuell kvinna gick fram till honom och erbjöd honom en kram. Herr Kapuram sa att han artigt avvisade personens framsteg och fortsatte på väg till sitt hotell.

Men Mr. Kapuram uppgav att han en kort stund efter kramen hittade hans 45,000 XNUMX baht halsband som han säger att han hade haft på sig togs, förmodligen under kramen. Herr Kapuram gick omedelbart för att göra en polisanmälan.

Detta är den femte incidenten nyligen som igår, den 12 maj, fick Pattayas polischef att göra ett offentligt uttalande om stölderna. Enligt polischefen har ett särskilt team tilldelats för att fånga de transpersoner som påstås vara ansvariga för stölderna. Du kan läsa mer om det här.

För ett exempel på några av de andra senaste incidenterna som involverade påstådda stölder från indiska turister, klicka här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/