23-årig flickvän till nattklubbssångerskan rapporteras som 19:e dödsfall i Mountain B-klubbbrand i Sattahip

Sattahip —

En 23-årig kvinna som var flickvän till den avlidne sångaren i Mountain B klubbbranden dog idag den 15 augusti.

Athitaya, som också var flickvän till sångaren som tidigare gick bort i branden är det 19:e dödsfallet i Mountain B-klubbbranden i Chonburis Sattahip-distrikt.

Hennes mamma som bad TPN media att inte avslöja hennes fullständiga namn berättade sin historia på Facebook, "Jag fick träffa min dotter på mors dag, den 12 augusti. Hon var insvept i bandage med bara näsan och munnen exponerade för en andningsslang och var knappt lyhörd. Läkaren sa till mig att hennes kropp var nästan 100 procent bränd, men hon kunde fortfarande hänga på på grund av sin ålder.

Den 13 augusti fortsatte hennes mamma: ”Jag saknade ord när min dotters barn frågade mig om henne. Hennes symtom blev bara värre. Hon hade blodförgiftning. Jag visste att hon ville kommunicera för jag såg henne gråta. Jag tackade alla för de bloddonationer som behövdes.”

Den 14 augusti skrev hennes mamma på Facebook: "Läkaren sa att min dotter var otroligt stark att hänga på så här länge trots hennes plågsamma skador. Men de sa till mig att hon kanske inte skulle klara den här natten. Hennes hjärta kunde sluta slå när som helst."

Slutligen, den 15 augusti, bekräftade mamman på Facebook att hennes dotter Athitaya har gått bort vid 23 års ålder.

Ice, Athitayas smeknamn, är flickvän till den avlidne sångaren, Mr Chatchai Chuenkha, som dog i branden samma dag som händelsen inträffade. Hon är det 19:e dödsfallet i Mountain B-klubbbranden, efter en 17-årig flicka som gick bort den 12 augusti.

Hennes foto har använts med tillstånd från familjen. TPN media ger våra uppriktiga kondoleanser till hennes familj och vänner.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.