Indisk turist säger att han hade en plånbok med 12,000 XNUMX baht och ett kreditkort som ficktjuvarna av transpersoner i Pattaya

Pattaya —

En indisk turist har berättat för polis och media att han hade en plånbok med 12,000 XNUMX baht i kontanter och ett kreditkort som ficktjuvarna av två transpersoner.

Vishal Vajbhaw, en 33-årig indisk turist, rapporterade sin svåra situation till Pol. Kapten Chanan Kesornbua vid Pattayas polisstation runt 1:00 idag, den 31 augusti, angående hans stulna kontanter och kreditkort.

Enligt honom gick han längs Walking Street i södra Pattaya runt midnatt för att koppla av och njuta av att folk tittade på när det han förklarade när två transpersoner kom fram till honom och försökte erbjuda honom sällskap.

Vishal fortsatte att de två ihärdigt försökte förföra och krama honom trots hans upprepade invändningar. De båda följde också efter honom nerför Walking Street innan en av dem bad honom om en liten summa pengar, vilket han gick med på av irritation.

Men när Mr Vishal sträckte sig i fickan upptäckte han att hans plånbok, som han sa innehöll 12,000 XNUMX baht i kontanter och ett kreditkort hade försvunnit. När de såg det, skingrades de omedelbart och försvann även om Vishal redan försökte fånga dem, vilket ledde till att han rapporterade till Pattaya-polisen idag.

Pol. Kapten Chanan sa att han skulle låta utredningsenheten kontrollera brottsplatsen och CCTV-bilder för att hitta de två misstänkta. Polisen varnade också starkt turister att avstå från att bära dyra smycken, bära stora mängder kontanter eller bära guldhalsband eftersom dessa föremål var föremål för en grupp ficktjuvar i Pattaya-områdena.

TPN noterade att detta är den 12:e fickstöldsincidenten mot turister, mestadels indianer, efter en tidigare som involverade 17,000 XNUMX baht kontanter som stulits från en indisk turist för ett tag sedan.

Det har varit arresteringar, inklusive denna senaste, och Pattaya-polisen uppger att de kommer att fortsätta att söka efter och arrestera de misstänkta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.