Polisen i Pattaya fortsätter att patrullera strikt för att förbjuda stranddrickande, vapenbärande och prostitution

Pattaya —

Strikta patruller utfördes av Pattaya-polisen igår, den 3 oktober, för att förhindra människor från att dricka alkohol på Pattaya Beach, bära vapen och ägna sig åt påstådd prostitution, vilket poliserna sa skulle hålla människor säkra.

Ett kombinerat team av poliser, volontärer och immigrationstjänstemän placerades ut på Pattaya Beach kl. 9 av polischefen för Pattayas polisstation, Pol. Överste Kunlachart Kunlachai, för att bevara freden och hålla strandbesökare både inhemska och utländska säkra, följa efter många skadliga aktiviteter under den senaste veckan.

Pol. Överste Kunlachart hade nyligen återvänt till sitt kontor och kom omedelbart tillbaka till jobbet efter att ha blivit degraderad till en inaktiv tjänst.

Teamet spred sig runt stranden och kontrollerade slumpmässigt misstänkta personer som dröjde sig kvar under träden för att förhindra påstådd prostitution. Poliserna riktade sig också mot grupper av tonåringar som kan ha burit vapen, illegala droger eller druckit alkohol.

Det ledde till att ett visst antal individer fördes till polisstationen för att få sina identiteter registrerade så att de enkelt kunde spåras, enligt Kunlachart.

"Vi vill skapa förtroende. Turister ska känna sig trygga när de kommer till stranden. Jag uppmanar de som tyvärr stöter på olaglig verksamhet att kontakta polisen för ett omedelbart svar”, säger polischefen till The Pattaya News.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.