Slutliga detaljer för Pattaya International Fireworks Festival 2022: Parkering, fyrverkeritider, vägavstängningar, etc.

FOTO: เรารักพัทยา

Pattaya, Thailand-

Det är äntligen här. Pattaya International Fireworks Festival 2022 startar imorgon den 25 november 2022 och pågår i två dagar på Pattaya Beach.

Det kostnadsfria evenemanget, som vi har gett betydande bevakning till under de senaste veckorna, innehåller fyra stora länder som visar spektakulära fyrverkerier på Pattaya Beach i ett evenemang som förväntas locka över 100,000 XNUMX turister och besökare.

Vi kommer att länka en del av vår tidigare information och ge detaljer här om ny information och saker att veta.

Gratis parkering finns på följande platser:

Schemat för fyrverkerier och konserter hittar du genom att klicka på right här.

Området i blått nedan, hela Beach Road och små delar av anslutande större vägar som Pattaya Klang, kommer att vara helt stängda för all fordonstrafik från 2 till midnatt under festivalens båda dagar. Stadstjänstemän varnar besökare och invånare att trafiken förväntas vara mycket betydande och har föreslagit alternativa transporter, gång- eller motorcykeltaxi för att undvika att fastna i trafikstockningar som kan pågå i timmar.

Mer information om vägavstängningar och trafikåtgärder kan läsas genom att trycka här.

Över 600 gatuförsäljare, det största antalet som någonsin tillåts för ett evenemang i Pattaya enligt stadens tjänstemän kommer att placeras på större delen av Pattaya Beach och skapa en spännande marknadsatmosfär.

Mobila torn har satts upp över stranden för att försöka begränsa problem som uppstått vid tidigare fyrverkeripjäser med mobilnät som går ner helt lokalt på grund av att mängder av tiotusentals använder sina telefoner för att spela in händelsen.

Drönare är förbjudna vid evenemanget och officiellt har polisen sagt att det är förbjudet att dricka alkohol på stranden, men det är allmänt förväntat att hända oavsett. Polisen har också påmint allmänheten om att rökning av cannabis offentligt och rökning på stränder i allmänhet är olagligt.

I år kommer fyrverkerierna att användas som bakgrund för minst en storfilm, och eftersom evenemanget utsågs till en av Sydostasiens bästa marina festivaler sett genom att trycka här.

Med undantag för oväntade internetproblem som som nämnts plågade tidigare evenemang men mobilleverantörer säger att de är redo för, kommer fyrverkerierna att streamas på våra thailändska och engelska Facebook-sidor från Grand Center Point Space åtminstone den första dagen av festivalen, den 25 november, för de som inte kan närvara.

Njut av showen och var säker!

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/