Pattayas polis och immigration hittar inget olagligt under midnattslyxkaraokeinspektionen

Pattaya —

Pattayas polis och immigration inspekterade en fullsatt karaokebutik en halvtimme över midnatt, igår, den 6 juni. De hittade inget olagligt.

Inspektionen, som genomfördes i linje med den kungliga thailändska polisens policy för att avlyssna illegala aktiviteter och personer som övernattar, riktade in sig på en populär karaokeplats vid namn Planet belägen på Pattaya Third Road i Soi Chaloem Phra Kiat 3 i Nong Prue-distriktet, Banglamung-distriktet , Chonburi-provinsen.

Klockan 0:30 fann myndigheterna att två bord var upptagna av många besökare, ett bord med thailändska personer och det andra med utländska medborgare. De bad sedan att få kontrollera kundernas ID-kort och pass för att se om några var under 18 år eller hade utgångna pass. Varje individ var tydlig, enligt myndigheterna.

Pattayapolisen lovade att de skulle genomföra en liknande inspektion regelbundet.

Polisen slog nyligen också till mot en liknande plats, Tomorrow Land, men hittade också allt i sin ordning.

Båda dessa karaoke-razzior kom efter en väl omtalad räd av en lyxig karaoke i Bangkok som serverade kinesiska medborgare som resulterade i att dussintals kineser arresterades för påstådd droganvändning. Polisen avböjde dock att säga om räderna i Pattaya var direkt kopplade.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.