Koh Larn förblir stängd för icke-invånare till åtminstone slutet av denna månad

Koh Larn, Pattaya-

Koh Larns lokala kommitté meddelade i går kväll (23 augusti) att de har beslutat att stänga hela ön för turism till åtminstone den 31 augusti. Det var ursprungligen tänkt att sluta imorgon (24 augusti).

Koh Larn har tidigare varit tillfälligt stängd för icke-invånare fram till imorgon (24 augusti).

Koh Larns lokala kommitté beslutar att tillfälligt stänga ön för turister på grund av Covid-19

Koh Larn-kommittén har beslutat att förlänga stängningen med ytterligare sju dagar.

Koh Larn-kommittén lade också till båtscheman för invånare som avgår från Koh Larn kl. 7 och tillbaka från Pattaya kl. 30 för måndag till fredag. Under tiden, på lördagar och söndagar, är båtscheman endast för vissa personer med nödvändiga tillstånd och behov.

Tidigare ön hade beordrat att endast tillåta personer som vaccinerats från Covid-19 på ön (vilket i sig är nästan helt vaccinerad) men sedan efter att sex positiva fall hittades, enligt Pattayas borgmästare, stängdes ön helt. Man tror att de extremt försiktiga åtgärderna är att ev stöder att föreslå att ön ska förvandlas till en "Phuket Style"-sandlåda i framtiden.

TPN-media noterar att även om den öppnas, maximala kontrollåtgärder beordrade av Chonburi-guvernören och Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) i provinsen gäller på ön, inklusive stängning av stränder.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.