Koh Larn-tjänstemän upprepar: Folk är nu välkomna att besöka, vaccinerade eller inte, stränderna öppna från imorgon

Koh Larn –

Koh Larns lokala kommitté i går kväll (30 augustith) har uppdaterat sina beställningar som specifikt nämner att det INTE är nödvändigt att vara vaccinerad eller testa för Covid för att besöka.

Den 28 augusti 2021 har de utfärdat sina tidigare regler. Koh Larn-kommittén har betydande inflytande över öns policyer och regler, många av dem är ursprungsbor eller ättlingar till öns ursprungliga invånare.

Koh Larn öppnar igen från den 31 augusti, regeln om endast vaccinerade besökare verkar ha släppts

I går kväll har de utfärdat de senaste reglerna som börjar gälla från och med 1 september. Dessa regler uppdaterades och nämner specifikt att vaccination eller testning för covid INTE krävs för att besöka. Färjetrafiken är 7:00, middagstid och 5:30

TPN media konstaterar att även om det finns inget krav på att vara helt vaccinerad för att besöka, man måste uppvisa sitt thailändska ID-kort eller pass. Utländska migrantarbetare är fortfarande förbjudna att besöka ön. Man kommer också att behöva gå igenom flera Covid-19 säkerhetsåtgärder såsom en temperaturkontroll.

Dessutom, i samband med Chonburi-beställningar, öppnar stränderna igen för avkoppling och bad på ön från och med imorgon den 1 september. Alkohol kan dock inte serveras eller tas med till stranden, och fester är förbjudna.

Chonburis guvernör och provinsens sjukdomskommitté släppte i går kväll, den 30 augusti 2021, regler och restriktioner kring lättnader av Covid-19-reglerna för provinsen.

Chonburi släpper nya beställningar som lättar på Covid-19-restriktionerna från och med den 1 september

Chonburis kommitté för smittsamma sjukdomar, ledd av guvernör Phakkhrathon Thianchai, släppte i går kväll en uppsättning riktlinjer kring universellt förebyggande för att stoppa Covid-19.

Chonburi guvernör släpper en uppsättning universella förebyggande "riktlinjer" för invånare att stoppa Covid-19

TChonburi Department of Public Health tillkännagav 745 nya och bekräftade fall av Covid-19 idag med 4 nya dödsfall, den 31 augusti. Detta är det lägsta antalet nya Covid-19-fall i provinsen på ungefär fem veckor, sedan den 24 juni, med fall som minskat varje dag nu i flera dagar.

Chonburi rapporterar 745 nya fall av Covid-19 med 4 dödsfall

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

 

Sändning
Användarrecension
0 (0 röster)
Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.