Reader Talkback Thailand: Vilken väg i Pattaya behöver den MEST brådskande reparationsåtgärden enligt din åsikt och varför?

Thailand-

Följande är vårt veckoinslag där vi ställer en aktuell nyhetsfråga till våra läsare och får deras insikter och åsikter. Vi delar sedan deras feedback en vecka senare och väljer en mängd olika och intressanta svar.

Den här veckan vill vi fråga: 

Vilken väg i Pattaya behöver den MEST brådskande reparationen enligt din åsikt och varför?

Lite sammanhang kring denna fråga:

Vi får dagligen oro över olika vägar i Pattaya, vare sig det är behovet av konstruktion, till synes aldrig slutande konstruktion eller konstruktion som behöver bättre belysning, skyltar, varningar, sanering, etc. Vägbyggen har verkat ta slut i Pattaya och vissa områden är värre än andra. Det är tydligt att områden i högoptiska turismzoner som Walking Street eller Second Road nära Walking Street nyligen också fick prioritet och reparerades...

Men det finns massor av andra områden och vägar som behöver uppmärksamhet, även förutom stora områden som Threpprasit och Second Road i centrala Pattaya, och vi vill sammanställa en lista från våra läsare om var OCH varför det är en prioritet. Här är några som vi är medvetna om och behandlade nyligen:

Slutförandet av vägarbetet på Soi Buakhao skjuts tillbaka till nästa Songkran efter brand, erkänner Pattayas vice borgmästare

Pattayas borgmästare ser en ändrad trafikplan på Sukhumvit Road i Naklua

Pattayas myndigheter ger uppdateringar om vägutbyggnadsprojektet på Beach Road

Invånare i Phon Prapha Nimit 13 utanför Soi Siam Country Club klagar över vägförhållanden, översvämningar och konstruktion

Vi noterar att invånare i Nimit 13 nyligen berättade för The Pattaya News att olyckor, inklusive dödliga olyckor, nyligen har ägt rum på grund av vad de kallar bristen på korrekta byggvarningsskyltar, ljus, barriärer, vägkoner och personal.

Trottoarer på Central Pattaya Road är till 80 % färdiga och ska vara helt färdiga i slutet av september, säger Pattaya-tjänstemän

Invånare i Pattaya-området oroade över tillståndet på Soi Naklua 12, huvudvägen till Sanctuary of Truth

Pattayas biträdande borgmästare uppges vara besviken över uppskjutet slutförande av vägarbeten

Vi ser fram emot att höra av dig! Berätta för oss på våra sociala mediekanaler, i kommentarerna nedan, eller om du föredrar att din kommentar ska vara privat, maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com. Vi kommer att publicera resultaten och välja en mängd olika svar i början av nästa vecka, som alltid!

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/